Studio Anneloes

Wij van Bij Juud zijn er trots op, dat we het mooie Nederlandse merk Studio Anneloes mogen verkopen. Niet alleen zijn alle drie onze winkels goed gevuld met de collectie van Studio Anneloes. Ook onze webshop is tot de nok toe gevuld met de laatste collectie van Studio Anneloes. Met de 20 collecties per jaar, zorgt het team achter Studio Anneloes ervoor dat de laatste modetrends altijd in onze winkels hangen. Elke week krijgen we nieuwe items binnen zodat onze klanten het aan niets ontbreekt. Het motto van Studio Anneloes is dat winkelen ontspannen moet zijn, je moet ervan uit kunnen gaan dat wij in onze winkels hebben wat jij zoekt. Daarom zijn de collectie voor alle Bij Juud winkels altijd up to date met de nieuwste items van Studio Anneloes en de altijd doorlopende basislijn. De vrouw van vandaag heeft het al druk genoeg, daarom zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart de laatste mode, mooiste stoffen en comfortabele pasvormen van Studio Anneloes bij ons kunt kopen.

Stijlvol en comfortabel

Met het drukke bestaan van de moderne vrouw in gedachten, wordt elke collectie slim opgezet. De mensen achter Studio Anneloes weten als geen ander, dat niemand de tijd heeft om tijdens de drukke ochtendspits een uitgebreide outfit samen te stellen. Laat staan te strijken en netjes ongekreukt te houden. Dat betekent natuurlijk niet dat de hedendaagse vrouwen alleen maar in een t-shirt en spijkerbroek voor de dag willen komen. Een dag naar kantoor of een dag vol afspraken vraagt vaak toch om iets meer. De collectie van Studio Anneloes bevat altijd tops, broeken, truien en jurken voor precies dit soort dagen. Vol met stijlvolle modellen die de laatste modetrends bevatten, maar vooral ook heerlijk comfortabel én draagbaar zijn. Zo open je in de ochtend je kast en kun je niks anders dan er een modieuze set uit halen. De moeilijkste beslissing die je in de ochtend neemt, is of je de set vandaag sportief draagt met een gymp of netjes met een hakje.

Travel quality

Natuurlijk bevat de collectie items die een strijkbeurt kunnen waarderen, maar veruit de meeste kledingstukken komen netjes uit de kast en blijven de hele dag mooi zitten. Dit is te danken aan de befaamde Travel quality. Dit is een stof genaamd Sensitive® Fabrics uitgevonden door een welbekende stoffenfabrikant uit Italië. De stof bestaat uit zachte maar sterke garens, gesponnen van polyamide microvezels met Lycra elastan. De combinatie van deze twee kwaliteiten zorgen voor een zacht, sterk en elastische stof, die ook graag gebruikt wordt op topniveau in de sportwereld. Vroeger hadden kunstmatige stoffen een zweterig gevoel bij het dragen, ze plakten, waren statisch en vaak oncomfortabel. Gelukkig heeft de technologie sinds de jaren 60 niet stil gestaan en hebben de kunstmatige stoffen groot terrein gewonnen op gebied van comfort en draagbaarheid. Zeker de Sensitive® Fabrics, deze stof is allesbehalve zweterig en voelt juist comfortabel en luchtig aan. De stof zorgt ervoor dat de vochtigheid en warmte naar buiten afgevoerd blijft. Zodat je huid en de stof droog blijven aanvoelen. Daarnaast is het Lycra in het garen omwikkeld met de zachte polyamide vezels. Hierdoor krijg je niet het plakkerige gevoel wat de standaard stretch stof kan veroorzaken. Een fijne bijkomstigheid hiervan is dat je ook nooit het elastische gedeelte van de stof zult zien. Jouw Studio Anneloes kledingstuk zal dus altijd zijn vorm, kleur en comfort behouden.

Niet alleen wij van Bij Juud zijn grote fan van de travel quality, het team achter Studio Anneloes is zelf ook laaiend enthousiast. De travel quality wordt daarom ook in bijna 90% van de collectie gebruikt en de basislijn bestaat in zijn geheel uit deze kwaliteit. Je bent dus met een Studio Anneloes kledingstuk verzekerd van comfort en stijl.

Een team met passie

Het geheim achter het succes van Studio Anneloes is de gedachtegang in combinatie met de klanten. De klant staat namelijk centraal en ze weten precies wie hun klant is en wat zij nodig hebben. In een druk bestaan wil je niet eindeloos voor je kast blijven staan dralen, omdat je niet weet wat je aan wilt trekken. Je wilt als vrouw geen keuze moeten maken tussen stijlvol en comfortabel. Kleding hoort er fantastisch uit te zien en heerlijk te zitten.
Dat is precies wat het team van Studio Anneloes keer op keer in de collectie verwerkt. De kleding moet comfortabel zitten en het moet de draagster een fijn en zelfverzekerd gevoel geven. Wij van Bij Juud weten als geen ander dat de kleding van Studio Anneloes doet wat het merk beloofd. Zodra je jouw eerste Studio Anneloes outfit scoort wil ook jij niet meer anders.

Studio Anneloes shop je Bij Juud

Bij Juud vind je de nieuwste collectie van Studio Anneloes, zowel online als in onze winkels. De fijne pasvorm van de kledingstukken zorgen ervoor dat de kleding perfect zit en je het beoogde zelfverzekerde gevoel daarmee vanzelf krijgt. De speciale travel quality maakt dat dit gevoel de gehele dag blijft. Kortom Studio Anneloes geeft je als vrouw comfort, gemak en absoluut stijl.