Fabienne Chapot

Een merk wat ontstaan is om eindelijk de modewereld te verlossen van de eeuwige zwart en grijze kledingstukken en accessoires. Volgens het team achter Fabienne Chapot, is het tijd om als vrouw gedurfder te zijn als het aankomt op onze kleding. De boodschap is dat wij vrouwen niet meer bang moeten zijn voor uitgesproken kleuren en uitdagende prints. Ga juist op zoek naar kleur, gewaagde silhouetten en zorg dat je alles uit jezelf kan halen wat je wilt. Volgens Fabienne Chapot begint je goed voelen bij er goed uit zien. Dat vinden wij van Bij Juud ook! Fabienne Chapot heeft daarom een mooie plek in onze collectie.

Unieke verhalen

De collectie van Fabienne Chapot wordt twee keer per jaar vernieuwd met een collectie, die elk uit vijf hoofdstukken bestaan. Elk hoofdstuk heeft zijn eigen stijl, eigen kleuren en eigen verhaal. Die verhalen zijn altijd uniek, op het hoofdkantoor in Amsterdam wordt de collectie namelijk geheel origineel bedacht. Zo worden alle prints zelf ontworpen en gaat het merk echt zijn eigen weg. Volgens het team van Fabienne Chapot bestaat er geen keurslijf voor de mode. Domweg de massa volgen, is niet wat een modemerk maakt tot een succesvol bedrijf en al helemaal niet zorgt voor trendy en stijlvolle kleding. Je eigen moderegels maken, elkaar blijven uitdagen binnen de ontwerpen, kleuren en prints, dat zorgt daar wel voor. Daarom worden alle prints van Fabienne Chapot met de hand gemaakt, zonder computer. Door op een ambachtelijke wijze de creativiteit de vrije loop te geven, ontstaan er prints, die een lach op ieders gezicht toveren.

Fabienne Chapot en Bij Juud

De collectie van Bij Juud is er voor elke vrouw, de vrouw die weet wat ze wil, maar ook de vrouw die een duwtje in de rug nodig heeft. Een zachte uitnodiging om te gaan voor een kledingstijl die absoluut bij je past, maar wellicht nog onwennig aanvoelt. Fabienne Chapot kan aanvoelen als een merk, dat wellicht niet voor jou bedoeld is. Misschien omdat jij juist graag in de grijze en zwarte tinten winkelt. Of omdat je uitgesproken silhouetten, prints en kleuren van nature in het rek laat hangen. Zowel offline in een van onze winkels, als online helpt het team van Bij Juud jou graag aan een spetterende outfit. Maxi jurken met uitgebreide bloemenprints, staan bijvoorbeeld iedereen. Jong of oud, slank of volslank, het kiezen van een juiste pasvorm, is vaak een combinatie van durven en een gezonde dosis enthousiasme. De collecties van Fabienne Chapot creëren dit enthousiasme als vanzelf, en wij helpen je heel graag bij het vinden van de juiste combinaties en maat. Schroom daarom niet om het team van Bij Juud te vragen om advies of laat je uitdagen en spring in het diepe met een maxi jurk in knalkleur, blouse met opvallende print of Fabienne Chapot trui die je niet direct zou kiezen.