De nieuwe zomer collectie van Lady Day is binnen!

Gratis verzending vanaf €100,- muv sale/actie artikelen

Bij Juud in Oirschot

In het hart van de gemeenten van het mooie en gezellige Oirschot in Noord-Brabant, bevindt zich de allereerste locatie van de Bij Juud winkels. Alles aan de winkel ademt het ondernemerschap uit van Judith. Ooit begon ze in wat nu het kantoorgedeelte is van de winkel. Het nieuwe kantoor was een kleine gezellige winkelruimte, waar iedereen met elkaar en door elkaar de nieuwste collecties paste. Met de verkoopdames en alle enthousiaste klanten was elke dag een gezellig samenzijn. Toen de kans zich voordeed, greep Judith dan hem met twee handen aan en maakte van de ruimte ernaast een mooie open kledingzaak. Deze nieuwe grote winkel biedt ruimte aan fantastische merken zoals de gewone collectie van Studio Anneloes, POM Amsterdam, maar ook aan merken zoals Poools, Saint Tropez en de Studio Anneloes basislijn. Nog steeds vind je hier de sfeer van de eerste winkel en gezellig, vertrouwd en passend bij de zaak van Bij Juud. Bij Juud in Oirschot is een damesboetiek vol met mooie dames modemerken in een prachtig gerenoveerd pand.

Passend advies Bij Juud

Samen met de trouwe verkoopsters van onze gezellige winkel in Oirschot, worden alle vrouwen in de omgeving voorzien van passend advies, een gezellige winkelbeleving of gewoon een praatje. Bij Juud ben je namelijk helemaal vrij om lekker te neuzen of om je kledingkast eens flink te vernieuwen. Natuurlijk mag je ook gewoon even gezellig langskomen voor een kop koffie en bijvoorbeeld advies hoe je de broek van vorig seizoen dit seizoen nog steeds volgens de laatste mode kan dragen.

Een aankoop bij Bij Juud in Oirschot gaat namelijk veel verder dan een leuke nieuwe trui van Studio Anneloes of broek van Summum Woman. Bij jouw aankoop hoort ook de speciale Bij Juud winkelbeleving en service. Kleding is tegenwoordig overal te koop, modieuze kleding met een echte beleving en service wordt helaas steeds schaarser. Wij van Bij Juud zijn er dan ook trots op dat we het voorrecht hebben om zo’n mooie winkel te mogen runnen in het gezellige Oirschot. Winkelen gaat verder dan even snel een shirtje kopen, het gaat om de ervaring en het plezier wat je maanden later nog hebt van je aankoop. Zowel het plezier van de aankoop zelf, als van de aankoop beleving.

Oirschot en Bij Juud

Stap op een ochtend, maakt niet uit welke, Bij Juud in Oirschot binnen en je komt in een oase van gezelligheid, mode en een bevrijdende verbondenheid. De kans dat je alleen bent met een van de verkoopdames, is vrij uniek. Er is namelijk altijd wel iemand, die door de rekken gaat. Dat geeft de meest uniek situaties, waar bij de klanten soms elkaar overtuigen van een kledingstuk. Of geïnspireerd raken door een jurk waarmee de ene klant twijfelend de paskamer uitkomt, waardoor de andere klant ermee de winkel uit wandelt. Het levert unieke situaties, die heel normaal zijn Bij Juud in Oirschot. Kom ook ervaren hoe uniek een Bij Juud winkelervaring is. Passend advies in een historisch pand doorweven met de zo bekende Brabantse gastvrijheid, dat vind je bij Bij Juud in Oirschot!

Bij Juud Oirschot
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30
Woensdag10:00 – 17:30
Donderdag10:00 – 17:30
Vrijdag10:00 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten
Adres