De basiscollectie van Studio Anneloes

Studio Anneloes brengt elk seizoen naast een prachtige collectie ook een volledige basiscollectie uit. Deze collectie bevat elk basisstuk dat je wilt hebben en items waarvan je niet eens wist dat het op je verlanglijst stond. Van fijne blouses tot moderne blazers en van heerlijk zittende broeken tot je nieuwe favoriete jurk. De basiscollectie is altijd op voorraad in de winkels van Bij Juud. Het hele jaar door vind je bij ons altijd jouw nieuwe Studio Anneloes basis item om je outfit compleet te maken.

Verder dan basis

Onderschat de kracht van basis niet! Het perfecte basis item, is een dankbare aanvulling van je kledingkast. Neem bijvoorbeeld het witte t-shirt, een t-shirt wat niet mag ontbreken in je garderobe, maar wat absoluut wel je aandacht verdient. Een t-shirt van een mooie witte kwaliteit stof zorgt ervoor dat jouw unieke blazer of rok fantastisch uitkomt. Daarnaast is niets zo fijn als een betrouwbare broek, die altijd comfortabel zit en er netjes uitziet. Basis gaat ook verder dan alleen zwart of wit. De basiscollectie van Studio Anneloes bestaat altijd uit zwart, wit en blauw en brengt daarnaast elk jaar een extra kleur uit. Deze kleur vind je terug in het modebeeld en is daarmee direct herkenbaar. Voor 2021 is het een mooie groene kleur, die je ook terugvindt in de gewone collectie. Dat maakt het mix en matchen nog makkelijker!

Travel quality

De travel quality is niet alleen fijn om zijn draagcomfort, het is ook de ideale kwaliteit voor een basis item. Een basis item moet lekker zitten, maar ook lang mooi blijven. De travel quality is gemaakt van polyamide, dit is een stof die veel gebruikt wordt in de sportwereld. Polyamide neemt namelijk geen vocht op, maar sluist het als ware door naar de oppervlakte waar het snel kan verdampen. Hierdoor voelt de stof en je huid droog en comfortabel aan. De polyamide voor de travel quality wordt in Italië gemaakt door een fabrikant die het perfectioneren van de travel quality tot zijn levenswerk gemaakt heeft. Het zachte polyamide omwikkelt het sterke Lycra elastan. Hierdoor is de stof extra rekbaar, zonder dat het zijn vorm verliest. Dit zorgt voor een fijne antikreuk werking, daarnaast zorgt het er ook voor dat de stof zeer lang meegaat zonder te pillen. Kortom allemaal fijne kwaliteiten voor een stof van jouw nieuwe favoriete basis item.

Wasbaar feitje

Doordat deze stof zo uniek is, vraagt het om wat bedachtzaamheid bij het wassen. De kledingstukken van Studio Anneloes blijven gewoon mooier, als je ze wast op de hand. Is een handwas te veel gevraagd? Was dan jouw donkere Studio Anneloes basis items altijd op 30 graden met 800 toeren en een kort fijn programma. Zijn jouw items wit? Geef je favoriete basis items dan echt de liefde die ze verdienen. Een handwas is zo gedaan en houdt je witte blouse ook echt wit! De wasmachine zorgt op den duur voor een grauwe en doffe stof. Zonde! Dus geef je witte items en eigenlijk al jouw items de liefde die ze verdienen en hang ze na de handwas gewoon op. Zo draag je de volgende dag je lievelingsitem zonder kreukels! Kan die strijkijzer gewoon in de kast blijven staan, die heb je toch niet nodig. Net als die wasverzachter trouwens.