De nieuwe zomer collectie van Lady Day is binnen!

Gratis verzending vanaf €100,- muv sale/actie artikelen

Studio Anneloes Broek

Bermuda’s, capri, flair, skinny, sweat, pantalons en natuurlijk de eeuwige favoriet; de jeans. De broeken van Studio Anneloes staan elke collectie in een knallende spotlight. Dat is ook verdient, want deze broeken zijn stuk voor stuk parels voor in je kledingkast. Kies voor lang, kort en alles ertussenin. Tegenwoordig kan en mag elke vrouw haar benen, zowel in een lange als korte broek, de show laten stelen. Geen verhulling meer onder dikke lagen stof van de lange rokken, maar strak met een beetje bloot of los met juist heel veel bloot. In welk model jij jouw benen ook het beste uit vindt komen, tussen de Studio Anneloes broeken zit zeker weten jouw volgende favoriete broek.

Verschillende Travel quality diktes

Dat de Travel quality een fijne stof is, daar zijn we Bij Juud heel duidelijk in. De stof is draagbaar, super comfortabel en perfect om gebruikt te worden in een broek. Er zijn dan ook verschillende Studio Anneloes modellen, die gemaakt zijn van deze fijne Travel quality. Niet alleen de Studio Anneloes broeken uit de basiscollectie bestaan uit deze kwaliteit. Ook de collecties, die het hele jaar door uitgebracht worden, maken gebruik van deze aangename kwaliteit. Zo vind je dit jaar in de Studio Anneloes collectie broeken met streepjes, stipjes, etnische motieven, leopard printjes, paisleys en bloemen. Naast alle leuke motieven vind je ook meerdere diktes terug in de Travel quality. Zo heb je een dikkere kwaliteit voor de broeken die je het hele jaar door wilt dragen en de dunste kwaliteit voor de zomerbroeken die heerlijk mogen zwieren. In totaal zijn er drie diktes, die gebruikt worden om comfortabele en trendy broeken van te maken.

Elegant of stoer

Een broek heeft een hele sterke invloed op hoe jouw lichaam gepresenteerd wordt. Door het dragen van het juiste model, lijken je benen langer en je taille smaller. De mode biedt heel veel opties, net als de verschillende modellen broeken van Studio Anneloes. Heb jij lange benen? Kijk dan eens tussen de flair pijp broeken, heb je korte benen en een gewoon of iets langer bovenlijf? Dan zijn de high waist modellen een absolute musthave. Hou je van stoer en benadruk je graag je heupen? Kijk dan eens bij de Franka of de Marilyn trouser van Studio Anneloes.

Zie jij door het bomen het bos niet meer, en heb je geen idee welk model het beste voor jouw lichaam werkt? Geen probleem! Zowel onze klantenservice medewerkers als de dames in de drie Bij Juud winkels, weten exact hoe ze jou van het beste advies kunnen voorzien. De Studio Anneloes broeken zijn altijd op voorraad in onze winkels, dus een bezoek loont altijd! Shop jij jouw nieuwe Studio Anneloes broek bij ons online of in een van de Bij Juud winkels?