EsQualo

In 2012 is het Nederlandse merk EsQualo opgericht met de gedachte om stijlvol en toegankelijke kleding te ontwerpen. Wij voegen daar graag draagbaar, vrouwelijk en uitgebreid aan toe. De kleding heeft een mooie complete collectie vol eyecatchers, die zeker niet misstaan tijdens een chic diner. Wordt het een avond dansen? Dan kun je bij EsQualo terecht voor een zwierige jurk. Ook voor de dagelijkse bezigheden hebben ze echte trendy musthave items, wat dacht je van een EsQualo vestje of een rok waarmee je op kantoor menig compliment zal krijgen? Kortom het merk snapt dat een vrouw meer dan één stijl nodig heeft.

De stijl van EsQualo

Ook al is een Nederlands merk, met een naam als EsQualo kan het niet anders dan dat de collectie vol zit met zoete beloftes en mediterrane sferen. Van luchtige jurkjes, die perfect passen in Ibiza achtige omgevingen tot stijlvolle blouses met chique details die matchen met de kleuren van de herfst. De collectie is zeer uitgebreid en compleet voorzien van uitgesproken en gedurfde items maar ook zachte basis shirts. Alles wat je mogelijk nodig hebt, om een fijne outfit voor een speciale gelegenheid samen te stellen, vind je in de collectie van EsQualo Bij Juud.

Een collectie passend bij het seizoen

EsQualo past haar collectie echt aan op het seizoen. In het najaar hebben wij een collectie vol met warme wollen vesten, fancy blouses en de leukste truien. In de zomer vind je er juist fijne luchtige kledingstukken, waarmee je prima het terras kan bezoeken bij een zonnige 25 graden. EsQualo is niet bang om gebruik te maken van uitgesproken kleuren en prints. Juist deze uitgesproken kleuren en fantasierijke prints, maken dit merk tot een groot succes. Geen enkele vrouw wil saai voor de dag komen, en het woord saai kan je niet linken aan het merk. Woorden als vrouwelijk, vrolijk, vernieuwend, kleurrijk en kwaliteit, die wel! Je kunt echt merken dat de mensen erachter liefde voor het vak hebben. Zo worden er alleen maar mooie rijke stoffen gebruikt van het liefst natuurlijke materialen. Zachte breisels, die lang mooi blijven en diepe kleuren, die tegen een wasje kunnen. Door het gebruik van hun eigen prints en kleuren gecombineerd met mooie stoffen, weten ze elke keer weer een collectie op de markt te brengen met kledingstukken, die als zoete broodjes over de toonbank vliegen.

Esqualo koop je Bij Juud

Heb jij al je Esqualo outfit bij elkaar geshopt? In de webshop van Bij Juud vind je een uitgebreide collectie. Mix de fijne broeken bij de fantastische blouses en combineer de zachte cardigans met de zwierende rokken. Voor welke gelegenheid ook, EsQualo kleding zorgt ervoor dat jij er fantastisch uitziet! Je vindt het merk terug in de webshop van Bij Juud. Kijk snel en shop vandaag nog jouw swingende outfit.