EsQualo

Stijlvol en toegankelijk, zo beschrijft het Nederlandse modemerk de collectie. Wij voegen daar graag draagbaar, vrouwelijk en uitgebreid aan toe. De collectie van EsQualo is namelijk zeer compleet. Zo vind je er echte showpieces, die zeker niet misstaan tijdens een chic diner. Wordt het juist een avond dansen? Dan kan je absoluut terecht bij EsQualo voor een jurk, die bij de minste beweging al zwiert. Ook voor de dagelijkse bezigheden vind je echte musthave items bij EsQualo, wat dacht je van een heerlijk zacht basis vestje of een rok waarmee je op kantoor menig compliment zal krijgen? Kortom EsQualo is een trendy modemerk, dat snapt dat een vrouw meer dan één stijl nodig heeft. Shop daarom de EsQualo collectie in de webshop van Bij Juud.

Mediterrane invloeden

Ook al is EsQualo een Nederlands bedrijf, met een naam als EsQualo kan het niet anders dan dat collectie vol zit met zoete beloftes en mediterrane sferen. Van luchtige jurkjes, die perfect passen in Ibiza achtige omgevingen tot stijlvolle blouses met chique details die matchen met de kleuren van de herfst. De collectie van EsQualo is zeer uitgebreid en compleet voorzien van uitgesproken en gedurfde items maar ook zachte basis shirtjes. Alles wat je mogelijk nodig hebt, om een fijne outfit voor een speciale gelegenheid samen te stellen, vind je in de collectie van EsQualo Bij Juud.

Een collectie passend bij het seizoen

EsQualo past haar collectie echt aan op het seizoen. In het najaar vind je de collectie vol met warme wollen vesten, fancy blouses en de meest leuke truien, en in de zomer vind je er juist fijne luchtige kledingstukken, waarmee je prima het terras kan bezoeken bij een zonnige 25 graden. EsQualo is niet bang om gebruik te maken van uitgesproken kleuren en prints. Juist deze uitgesproken kleuren en fantasierijke prints, maken dit merk tot een groot succes. Geen enkele vrouw wil saai voor de dag komen, en het woord saai kan je niet linken aan het merk EsQualo. Woorden als vrouwelijk, vrolijk, vernieuwend, kleurrijk en kwaliteit, die wel! Je kunt echt merken dat de mensen achter EsQualo liefde voor het vak hebben. Zo worden er alleen maar mooie rijke stoffen gebruikt van het liefst natuurlijke materialen. Zachte breisels, die lang mooi blijven en diepe kleuren, die tegen een wasje kunnen. Door het gebruik van hun eigen prints en kleuren gecombineerd met mooie stoffen, weet EsQualo elke keer weer een collectie op de markt te brengen met kledingstukken, die als zoete broodjes over de toonbank vliegen.

Esqualo koop je Bij Juud

Heb jij al je Esqualo outfit bij elkaar geshopt? In de webshop van Bij Juud vind je de uitgebreide collectie van EsQualo. Mix de fijne broeken bij de fantastische blouses en combineer de zachte cardigans met de klokkende rokken. Voor welke gelegenheid je ook een EsQualo outfit zoekt, je vindt hem in de webshop van Bij Juud. Kijk snel en shop vandaag nog jouw swingende outfit.