Summum Woman

Eigenzinnig, eigentijds en een eigen stijl, Summum Woman is een Nederlands modebedrijf dat de vrouw graag kapitein in haar eigen leven laat zijn. Het Amsterdamse modelabel Summum  is in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker. Het Nederlands merk heeft een internationale allure. Een gezonde dosis eigenwijsheid en een rijker leven, dat is waar het merk voor staat. Eigenwijsheid in de keuzes van het leven, maar ook in de keuzes van je kledingkast. De kleding is comfortabel, van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag waarmee iedere vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. De collecties zijn trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers. De kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen.

De stijl van Summum

De Summum vrouw heeft een zakelijke mentaliteit en gevoelige spontaniteit. Ze maken dameskleding voor de vrouw die de ene dag zin heeft in sexy en de andere dag liever nonchalant gekleed is. De kleding die je draagt moet comfortabel, positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer zijn. Het merk weet als geen ander hoe veelzijdig de vrouw is en wilt dat iedere vrouw haar verschillende facetten van je persoonlijkheid én vrouwelijkheid naar voren brengen. De collecties zijn uitzonderlijk en persoonlijk, het merk houdt het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand. Van de prachtige prints tot het tekenen van patronen en het uitzoeken van materialen. Summum houdt de persoonlijke, eigenwijze stijl waar ze groot mee zijn geworden.

Summum Woman shop je Bij Juud

De eigenzinnige en eigentijdse collectie is iets waar wij van Bij Juud ontzettend blij van worden. Het merk daagt iedere vrouw uit de beste versie van haar zelf in een comfortabele en persoonlijke manier naar boven te brengen. De verschillende prints en kleuren komen terug in verschillende kledingstukken. Een Summum Woman jurk is een item, dat niet mag missen in jouw kledingkast. Het gemak waarmee je de jurken kan stijlen zorgt, dat je ze het hele jaar door kan dragen. De jeans match je fantastisch met de blouses en de t-shirts zijn echte musthaves! Koop daarom jouw nieuwe Summum items vandaag nog in de webshop van Bij Juud.