Summum Woman

Eigenzinnig, eigentijds en een eigen stijl, Summum Woman is een Nederlands modebedrijf dat de vrouw graag kapitein in haar eigen leven laat zijn. Met een collectie vol zachte stoffen, indrukwekkende prints en vrouwelijke pasvormen geeft dit een merk een beleving, waar elke vrouw iets van zichzelf in zal herkennen. Summum Woman houdt niet vast aan de geijkte paden. Al vanaf de allereerste dag na het starten van Summum Woman dagen de mensen achter het bedrijf zowel de modewereld als hun klanten uit, om op zoek te gaan naar de beste variant van zichzelf. Summum Woman vindt dat je met een gezonde dosis eigenwijsheid, een rijker leven kan leiden. Eigenwijsheid in de keuzes van het leven, maar ook in de keuzes van je kledingkast. Wij van Bij Juud omarmen dit idee enthousiast, want ook wij vinden dat elke vrouw vrij is om de beste kant van zichzelf, zowel van binnen als van buiten, te laten zien.

Zachte materialen, indrukwekkende prints

De kleding van Summum Woman is gemaakt om een leven lang lol van te hebben. Daarom worden er in de collectie mooie rijke stoffen gebruikt met het liefst een duurzaam kantje. Het idee van Summum Woman is om unieke kleding te maken van echt kwaliteit, waardoor een kledingstuk vanzelf een verlenging van wie je bent wordt. Dan draag je niet meer de laatste mode, maar je persoonlijkheid. Een sterke gedachte, die je terugvindt in elk item van de collectie. De collectie heeft plek voor elk soort vrouw, daarnaast begrijpt Summum Woman dat een vrouw de ene dag misschien kiest voor een zwoel klokkende jurk en de andere dag juist graag haar powersuit uit de kast haalt. Met zachte zijdeachtige jurken en romantische blouses wordt de lieflijke kant van de vrouw op haar wenken bedient. De stoere jumpsuits met aanwezige prints geven daarnaast ook ruimte aan de stoere dagen en met de blouses mix en match je zelf je outfit bij je bui. Ga voor een stoere stijl met een linnen chino met steekzakken en uitgesproken shirt, of juist voor gekleed met een satijnen top en een broek met zachte flared pijpen. Summum Woman bied je alle stijl mogelijkheden die je in een seizoen kan willen.

Summum Woman Bij Juud

Wij zouden niet het team achter Bij Juud zijn, als Summum Woman geen plek in onze winkel zou hebben. Een Summum Woman jurk is een item, dat niet mag missen in jouw kledingkast. Het gemak waarmee je de jurken kan stijlen zorgt, dat je ze het hele jaar door kan dragen. De Summum Woman broeken match je fantastisch met de blousjes en de t-shirts zijn echte musthaves! Koop daarom jouw nieuwe Summum Woman items vandaag nog in de webwinkel van Bij Juud.