De nieuwe zomer collectie van Lady Day is binnen!

Gratis verzending vanaf €100,- muv sale/actie artikelen

Verzenden

Kan ik de status van mijn bestelling bekijken?
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met de track & trace code waarmee je je bestelling kan volgen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Nadat je bestelling is ontvangen bij PostNL ontvang je per e-mail een track & trace code. Wij proberen ervoor te zorgen dat je bestelling binnen 1-4 werkdagen wordt bezorgd. Bestelt u op zaterdag of zondag dan verwerken we uw bestelling op maandag en kunt u uw pakketje (indien Post.nl meewerkt) op dinsdag thuis verwachten.

Ben je niet thuis?
Als je de eerste keer niet thuis bent, dan zal je bestelling de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden door PostNL. Na de tweede poging bezorgt PostNL je bestelling bij de dichtbij zijnde postkantoor.

Pakketje niet ontvangen?
Ben je niet thuis wanneer PostNL je pakket komt afleveren, dan laat de postbode een kennisgeving achter met daarop een ‘Niet Thuis’ code. Door in te loggen op www.postnl.nl/ontvangen en daar de code in te voeren kun je zelf aangeven wanneer je je pakketje bezorgd wilt hebben.
Mocht je je bestelling uiteindelijk niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice: [email protected]

Betaal ik verzendkosten?
U betaalt de verzendkosten., let op; de tarieven voor het verzenden worden bepaalt door PostNL, het kan dus zijn dat er prijswijzigingen plaatsvinden. U kunt de bestelling ook in de winkel ophalen waar het artikel op voorraad is. Dit geeft de webshop automatisch aan. Daar kunt u de bestelling gratis ophalen.