Bij Juud zoekt leuke collega's! We hebben diverse vacatures. Neem snel een kijkje, we kijken uit naar je reactie!

Gratis verzending vanaf 75 euro (m.u.v. sale)

We ontvangen je graag in één van onze winkels

Bij Juud is een boetiek in het Brabantse Oirschot, Schijndel & Vught waar je terecht kunt voor mooie en betaalbare damesmode voor de modebewuste vrouw, maar ook gewoon voor een gezellig praatje of een kopje koffie. Waar je altijd hartelijk ontvangen wordt, waar niets moet, maar wel mag! Waar het positief is. Waar oprechte aandacht, eerlijk advies, service en kwaliteit nog belangrijk zijn. Kortom: een gezellige winkel waar je makkelijk even naar binnen stapt om even die heerlijke sfeer te proeven.

Laat je verrassen bij Bij Juud door de wekelijks wisselende collectie en de verscheidenheid aan merken. Maar ook voor leuke accessoires, mooie leren tassen en sjaals ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Juud Oirschot

Bezoek Bij Juud in Oirschot

Hartje Oirschot, gezellig achter de kerk vind je de knusse winkel van Bij Juud. Kom gezellig eens langs en pak daarna gezellig een terrasje in het gezellige centrum.

0499 - 324 600

St. Odulphusstraat 8 , 5688 BA , Oirschot

Bekijk
Bij Juud Schijndel

Bezoek Bij Juud in Schijndel

In Schijndel heeft Bij Juud nog een fijne winkel voor damesmode. De ruime winkel gelegen aan de Hoofdstraat, biedt genoeg ruimte voor de nieuwste mode van de mooiste kledingmerken.

073 - 69 08 985

Hoofdstraat 65-a , 5481 AB , Schijndel

Bekijk
Bij Juud Vught

Bezoek Bij Juud in Vught

Bij Juud Vught: een winkel vol met de laatste mode en elk merk, waar je als vrouw blij van wordt. Bij Juud in Vught is dé winkel voor alle missende kledingstukken in jouw persoonlijke collectie.

073 - 69 90 730

Moleneindplein 54 , 5262 CX , Vught

Bekijk