30% KORTING OP FABIENNE CHAPOT EN LAATSTE STUKS

Gratis verzending vanaf €150!

EsQualo Sale

In 2012 is het Nederlandse merk EsQualo opgericht met de gedachte om stijlvol en toegankelijke kleding te ontwerpen. EsQualo is een Nederlands merk met exotische klanken. Het modemerk is vernoemd naar een klein Spaans dorpje en dat brengt een zoete en passievolle boodschap met zich mee. Wij voegen daar graag draagbaar, vrouwelijk en uitgebreid aan toe. De sale collecties van EsQualo zitten vol eyecatchers die zowel draagbaar als stijlvol zijn.

EsQualo met korting

Bij Juud hoef je niet te wachten tot we eindelijk eens de sale pagina aanvullen. We hebben een ruime voorraad aan verschillende Nederlandse modemerken die in de sale te vinden zijn. EsQualo is één van die merken in de sale. Ieder seizoen krijgen we nieuwe collecties binnen waardoor we oude collecties worden afgeprijsd naar een aantrekkelijke prijs. In onze sale sectie vind je diverse kleding van EsQualo die zacht geprijsd zijn en jij dus nog meer kan shoppen!

Onze drie winkels in Oirschot, Schijndel en Vught zijn verkooppunten van EsQualo. In onze winkels vind je ook collecties en laatste maatjes voor een fractie van de prijs. Zo kun je een jurk van EsQualo voor een avondje uit goedkoop scoren. Of ga je liever voor een chique blouse? Voor de handeling- en verzendkosten rekenen we bij artikelen uit de sale €6,95