NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN!

Gratis verzending vanaf €75!

Retourvoorwaarden

U kunt binnen 14 dagen retourneren of terugbrengen in één van onze winkels. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij ruiken of zien dat kleding is gedragen of gewassen, wordt het onmiddellijk naar u teruggestuurd

Ik heb een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, en nu?
Je kunt dit melden via onze mail: [email protected] Indien het artikel beschadigd is, graag foto’s bijvoegen, zodat wij het gelijk kunnen beoordelen.
Onze klantenservice komt vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een oplossing. SVP niet bellen met een van onze winkels, de webshop is namelijk een andere afdeling.

Ik wil graag mijn bestelling ruilen
Ruilen is helaas niet mogelijk. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen en uw andere bestelling retourneren.

Waar kan ik mijn retour naartoe sturen?
De retourkosten zijn voor eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk dat het pakket onbeschadigd en op tijd (binnen 14 dagen)  bij ons aankomt. Wij adviseren u daarom met track en tracé te versturen. Graag uw pakbon bij de verzending doen, anders weten we niet van wie het pakket afkomstig is.

Retouradres:
Bij Juud webshop
Sint Odulphusstraat 8
5688 BA Oirschot

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Wij verwerken binnen 8 werkdagen alle retouren (of eerder indien mogelijk). U krijgt het bedrag dan excl. eventuele verzendkosten van ons retour op uw bankrekening. Dit staat binnen 1-2 werkdagen (afhankelijk van uw bank) op uw rekening vermeld onder Mollie refund. De naam Bij Juud staat niet vermeld.