40% korting
MILA TEE - s24_13_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €41,97.

40% korting
DYMPHIE DRESS - s24_76_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €109,95.Huidige prijs is: €65,97.

40% korting
PARKER TOP - s24_14_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €99,95.Huidige prijs is: €59,97.

40% korting
JADA TOP - s24_114_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €54,95.Huidige prijs is: €32,97.

40% korting
Cooper - s23_19_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €109,95.Huidige prijs is: €65,95.

40% korting
JUNNI BLOUSE - s24_109_

Circle of Trust

Oorspronkelijke prijs was: €89,95.Huidige prijs is: €53,97.

Circle of Trust

In 2005 werd Circle of Trust opgericht met de gedachte om een uniek denim items aan de klanten te bieden. De jeans zijn draagbaar, betaalbaar en voor elke vrouw. Inmiddels is de collectie extreem uitgebreid en zit de collectie boordevol echte musthave items. Zo zijn er broeken, sweaters, heerlijke vesten maar ook chique tops. De prachtige blouses van delicate stoffen mix en match je makkelijk op elk item dat je maar wilt. Zoals een bijpassende rok of juist een stoere jeans. Circle of Trust is een Nederlands merk, die begrijpt wat de Nederlandse vrouw graag draagt.

De cirkel van knopen

Een logo is vaak meer dan een leuk plaatje wat op de kleding en labels gedrukt kan worden. In het geval van Circle of Trust is dit zeker zo. De naam van het merk doet al vermoeden dat er meer diepgang achter het bedrijf schuilt, dan alleen het op de markt brengen van leuke kleding. Dat klopt! Het bedrijf vindt dat het gekregen vertrouwen van zijn klanten heel belangrijk is. Daarom hebben ze zichzelf en hun klanten een belofte gedaan. Deze belofte vind je terug in het logo. De cirkel is gemaakt met vier knopen, drie op de band en een die de cirkel rond maakt. Elke knoop staat voor een belofte, een teken van vertrouwen. Zo is de eerste knoop een constante herinnering aan het team achter Circle of Trust. Bij de start van het bedrijf hadden ze een specifieke visie over de verantwoordelijkheid in keuzes. De eerste knoop herinnert het bedrijf eraan dat er kracht, hoop en moed nodig is om achter je keuzes te blijven staan.

De tweede knoop staat voor bewustzijn. Circle of Trust wil graag de bewustheid vergroten van zijn klanten en iedereen waarmee het bedrijf in aanraking komt.

De derde knoop staat voor de duurzaamheid van het bedrijf. Circle of Trust investeert graag in een schoner productieproces en zorgt samen met de producenten ervoor, dat de collectie een zo’n klein mogelijke belasting op mens en natuur geeft.

De vierde knoop is een knoop, die symbool staat voor de klant. Allereerst omdat de klant het product koopt, maar daarnaast ook omdat de klant de belofte van vertrouwen af kan maken. Zo kun jij als klant je eigen steentje bijdragen, bijvoorbeeld voor het duurzaamheidonderdeel of het bewustzijn. Een broek kan vaak langer mee dan één seizoen. Hoe langer je van jouw Circle of Trust jeans geniet, hoe kleiner zijn vervuiling op het milieu wordt.

Samen maken we de cirkel rond en geven we elkaar het vertrouwen.

Vertrouwen

Het vertrouwen van de klant, is voor Circle of Trust heel belangrijk. Daarom doen ze er alles aan om topkwaliteit kleding te produceren voor een eerlijke prijs. Wij van Bij Juud zijn niet alleen fan van de denimlijn, maar ook van de gewone collectie. Elk seizoen bestaat de collectie uit items, waar iedereen enthousiast van wordt. Kijk snel bij onze nieuwste Circle of Trust collectie en knoop vandaag nog de cirkel rond