POM Amsterdam

Wat in 2011 begon als een droom om mooie unieke kleding te maken, groeide uit tot een groot succes en een wereldwijd bekend merk. POM Amsterdam is een kledingbedrijf gerund door twee powervrouwen, die samen elke keer weer unieke collecties weten uit te brengen. De vrouwen zijn niet alleen verbonden door het oprichten van POM Amsterdam, maar ook door hun band als zussen. De bond van Liesbeth en Violet Lotgering geeft het familiebedrijf een verbintenis die doorvloeit op alle werknemers, maar ook op de relaties van verkooppunten zoals Bij Juud. Het succes van POM Amsterdam merken wij vooral door het enthousiasme waarmee onze klanten op de collectie reageren. Raak ook onder de indruk van de vrolijke prints en kleurtjes van een modemerk met oog voor detail en de vrouw.

Elegantie en vrouwelijkheid

Elegantie en vrouwelijkheid zijn keywoorden van het merk, maar ook uitgesproken, gedurfd en je als vrouw mogen uiten in de meest brede zin van het woord. Kleding leent zich uitstekend om de wereld te laten zien wie je bent. De keuze van de zusjes Lotgering om Katja Schuurman te vragen als boegbeeld, is dan ook niet heel gek. Een mede powervrouw, die in haar doen en laten gelijk is aan de stoere en vrouwelijke noten van het merk. De collectie van POM Amsterdam bestaat, net als de kleding van Katja, uit opvallende kleuren, aanwezige prints en bijzondere pasvormen. Elk kledingstuk viert het vrouw zijn met wapperende rokken, bloezende mouwen, zachte stoffen en unieke details. Bij Juud heeft een grote collectie met ruime keuze uit POM Amsterdam jurken, blouses, truien en broeken. Zowel in onze winkels in Oirschot, Schijndel en Vught als in onze online webwinkel. De collecties zijn zo opgesteld dat iedereen een mooie outfit kan samenstellen met een POM Amsterdam blouse, jurk, trui of broek.

Uniek en eigen

Dat de zussen achter POM Amsterdam uniek zijn in hun samenwerking, zie je duidelijk terug in de collecties. Samen geven ze vorm aan de collectie en alle kleuren en prints. De prints van POM Amsterdam zijn een verhaal op zich. Bij geen enkel merk zal je dezelfde prints of afbeeldingen tegenkomen. Alle prints voor POM Amsterdam worden namelijk met de hand geschilderd door Violet. Deze unieke creativiteit geeft het merk zijn kracht en populariteit. Prints die zo uitgesproken zijn en met zoveel zorg tot stand zijn gekomen, kunnen natuurlijk niet anders dan zorgen voor een fantastische collectie. Wij van Bij Juud zijn dan ook niet voor niets zo enthousiast over dit mooie merk. De kleuren hangen fantastisch in het rek in onze winkels, knallen van het scherm in onze webshop en geven elke klant een bijzonder kledingstuk waar heel lang van genoten zal worden. Kijk dus snel verder bij onze POM Amsterdam collectie en houdt onze website in de gaten voor de allernieuwste POM Amsterdam items. De bijzondere collectie van POM Amsterdam shop je in de webshop of winkels van Bij Juud.