NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN!

Gratis verzending vanaf €150!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

POM Amsterdam Sale

POM Amsterdam is in 2011 opgericht door twee zussen uit Amsterdam, Liesbeth en Violet. Hun droom was het verwezenlijken van prachtige sjaals waar vrouwen écht blij van worden en die je hele look kunnen veranderen. De kleurrijke sjaals maken ze met veel liefde in verschillende kleuren, patronen, designs en stofsamenstellingen.

POM Amsterdam met korting

Bij Juud heeft een ruime voorraad aan merken die in de uitverkoop gaan. Een van die merken is POM Amsterdam. Shoppen doe je natuurlijk het liefst iedere dag, wij krijgen er geen genoeg van! Het is alleen wat minder vriendelijk voor je portemonnee. Maar wanneer je Bij Juud in de sale shopt kun je de mooiste items POM Amsterdam vinden voor een aantrekkelijke outlet prijs.

Onze drie fysieke winkels in Oirschot, Schijndel en Vught zijn naast onze webshop ook verkooppunten van POM Amsterdam.Wij krijgen regelmatig nieuwe collecties binnen, hierdoor kunnen we de oude collecties en de laatste maten van POM Amsterdam aanbieden voor een outlet prijs. Van wapperende rokjes tot zachte zwierende jurkjes, in onze sale sectie vind je vaak nog de mooiste uitgesproken items van POM Amsterdam met kortingen. Voor de handeling- en verzendkosten rekenen we bij artikelen uit de sale €6,95