Bij Juud Fashion

Als geen ander weten wij wat onze klanten zoeken. Het was daarom een logische stap om naast de winkels van Bij Juud, ons eigen kledingmerk te starten. Bij Juud Fashion is hét antwoord op alle items die miste in onze collectie. Bij Juud Fashion brengt elk seizoen een complete collectie uit. De collectie bevat jasjes, vestjes en truien, die perfect te combineren zijn met de jurken, rokken en broeken van Bij Juud Fashion. Ze zijn overigens ook moeiteloos te combineren met items uit de collecties van onze andere merken. Bij Juud Fashion is een kledingmerk met de items, die wij en onze klanten nog miste in het assortiment.

Precies wat je zoekt

Bij Juud Fashion heeft een collectie opgebouwd uit fijne basis tops, truien en jasjes. Ook vind je in de collectie van Bij Juud Fashion trendy jurken en rokken, waar je zo mee in het vliegtuig naar Ibiza kunt stappen. Van mooie paisley prints tot fijn gekleurde streepjes en van warme truien tot stoere jasjes. In de collectie van Bij Juud Fashion vind je alle items waarvan je niet eens wist dat ze op je verlanglijstje stonden. De basis items van Bij Juud Fashion hebben interessante details om ze net even wat interessanter te maken. Zo heeft een trui een vleermuismouw, een top vrouwelijke ruches en een vest een interessante cardigan stitch. Bij Juud Fashion gaat verder dan basis en kiest voor interessant en modebewust. Zo bevat de hele collectie items die je kunt combineren, maar ook de ster van je outfit kan laten zijn.

Gevoel voor mode, gevoel voor de klant

Voor de winkels en de webshop van Bij Juud Fashion wordt er altijd met veel enthousiasme ingekocht. Met oog voor details en een juiste balans, worden de items van de collectie per merk uitgekozen om een kloppende samenstelling te krijgen in al onze winkels, fysiek en digitaal. Omdat we graag werken met een persoonlijke aanpak, krijgen we veel feedback van onze klanten. Zo weten we precies na alle inkooprondes, wat er dit seizoen zal missen in onze winkels. Bij Juud zou niet compleet zijn, als we hier niet iets aan zouden doen. Zo werd Bij Juud Fashion in het leven geroepen. Als antwoord op de items die missen, maar die wij wel graag aan onze klanten aanbieden. Kijk dus vooral tussen de vestjes van Bij Juud Fashion, wanneer je een jurk een warme bovenlaag wilt geven. Hoogstwaarschijnlijk hadden wij zelf de combinatie ook al bedacht. Of heb je een te gekke blouse gevonden, maar mist de rok die daarbij kan horen? Het is heel goed mogelijk dat bij de collectie van Bij Juud Fashion jouw missende knalitem staat. Kom je er niet uit, of heb je vragen over onze collectie? Neem dan zeker contact met ons op, of bezoek een van onze winkels.