Saint Tropez

Stijlvol, kwaliteit en echte items, die je lang kunt blijven dragen. Saint Tropez is een kledingmerk geïnspireerd op het zonnige Franse Saint Tropez aan zee en tot stand gekomen in een eveneens zonnige badplaats in Denemarken. In 1986 ontstond in het pittoreske Hornbæk het idee om het kledingmerk op te richten, dat zich zou richten op high street fashion voor de trendy elke dag look. Zo ontstond er een collectie met elk seizoen de fijnste basis items voor vrouwen. Denk aan de zachtste musthaves en de meeste trendy eyecatchers. Een collectie die natuurlijk niet mag ontbreken in de winkel van Bij Juud. Daarom vind je deze fijne en uitgebreide collectie, zowel in onze online winkel als in alle fysieke winkels. Zodat waar je ook winkelt Bij Juud, je altijd de kleding items van het merk kan shoppen.

De stijl van Saint Tropez

Vaak worden basis items gezien als saai en iets wat je ergens onder moet dragen. In het geval van Saint Tropez is niets minder waar! De kleding is van mooie kwaliteit en kan juist dienen als middelpunt van jouw outfit. Een broek  combineer je door een mooi uitgesproken blouse of een shirt erop te dragen. Zo heb je een mooi evenwicht van een opvallend item en een basis kledingstuk waardoor jouw look vaak met verschillende momenten gedragen kan worden! De basis kan chic zijn en kan je outfit een luxe uitstraling geven.

Spotlight

Brigitte Bardot is onlosmakelijk verbonden met de chique badplaats Saint Tropez, het iconische Franse fotomodel was kind aan huis in het zonnige stadje. Wat ook onlosmakelijk verbonden is aan Brigitte Bardot, is haar voorliefde voor neutrale items die ze feilloos wist te combineren. Shorts met tanktopjes, jeans met een streepjestrui en natuurlijk de klassieke blouse. Alles feilloos afgewisseld met uitgesproken jurken en indrukwekkend hoge stiletto’s.

Zoals we geleerd hebben van Brigitte Bardot, zijn basis items absoluut fijn en horen ze in elke kledingkast thuis, maar echte eyecatchers zijn ook niet te missen. Zeker de fijne eyecatchers zoals zwierige jurken, stijlvolle blazers en opvallende blouse jurkjes. Met oog voor detail, kleur, print en vooral silhouet. De kledingstukken zijn echte showstoppers en zullen menig hoofden om laten draaien.

Saint Tropez van Bij Juud

Met Saint Tropez schijnt de zon altijd in jouw kledingkast. De perfecte luxe basis items met een Franse flair scoor je dan ook in de webshop van Bij Juud. Heb je hulp nodig of vragen over een pasvorm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, en we helpen je graag bij het vinden van de juiste maat en kleur!