Saint Tropez

Stijlvol, kwaliteit en echte items, die je lang zal blijven dragen. Saint Tropez is een kledingmerk geïnspireerd op het zonnige Franse Saint Tropez aan zee en tot stand gekomen in een eveneens zonnige badplaats in Denemarken. In 1986 ontstond in het pittoreske Hornbæk het idee om een merk op te richten, dat zich zou richten op high street fashion voor de trendy elke dag look. Zo ontstond er een collectie met elk seizoen de fijnste basis items, zachtste musthaves en de meeste trendy eyecatchers. Een collectie die natuurlijk niet mag ontbreken in de winkel van Bij Juud. Daarom vind je deze fijne en uitgebreide collectie, zowel in onze online winkel als in alle fysieke winkels. Zodat waar je ook winkelt Bij Juud, je altijd een top item van Saint Tropez kan scoren.

Basis in kwaliteit

Vaak bestaat er het idee dat een basis item saai is en dat basis voornamelijk ergens onder gedragen moet worden. Niets is minder waar! Een basis item van mooie kwaliteit, kan juist gedragen worden als een echte centerpiece van jouw outfit. Denk maar eens aan een perfect zittende broek, daar kun je natuurlijk een zeer uitgesproken blouse op dragen. Je kunt daarnaast ook een simpel wit shirt erop dragen en ervoor kiezen om de broek in de spotlight te zetten. Datzelfde geldt voor een vestje of shirt. Basis kan ontzettend chic zijn, zeker met de fijne items van Saint Tropez. Zij geven elk outfit een luxe uitstraling. Less is more kan prima met de zachte shirts, fijn gebreide truien en neutrale tops van Saint Tropez.

Spotlight

Brigitte Bardot is onlosmakelijk verbonden met de chique badplaats Saint Tropez, het iconische Franse fotomodel was kind aan huis in het zonnige Saint Tropez. Wat ook onlosmakelijk verbonden is aan Brigitte Bardot, is haar voorliefde voor neutrale items die ze feilloos wist te combineren. Shorts met tanktopjes, jeans met een streepjestrui en natuurlijk de klassieke blouse. Alles feilloos afgewisseld met uitgesproken jurken en indrukwekkend hoge stiletto’s.

Zoals we geleerd hebben van Brigitte Bardot, zijn basis items absoluut fijn en horen ze in elke kledingkast thuis, maar echte eyecatchers zijn ook niet te missen. Zeker de fijne eyecatchers van Saint Tropez. Zwierige jurken, stijlvolle blazers en opvallende blouse jurkjes. Met oog voor detail, kleur, print en vooral silhouet. Een jurk van Saint Tropez is een echte showstopper en zal menig hoofden om laten draaien.

Saint Tropez van Bij Juud

De collectie van Saint Tropez koop je in de webshop van Bij Juud. Kies uit verschillende shirts, tops, vesten en jurken en stijl je complete Saint Tropez outfit samen. Heb je hulp nodig of vragen over een pasvorm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, en we helpen je graag bij het vinden van de juiste maat en kleur.