K-Design

Onze zuiderburen staan om veel bekend en stijl hoort daar zeker ook bij. Het Belgische modemerk K-Design blinkt uit in hun stijlvolle collectie, vol met jurken in al hun verschillende soorten en maten. K-Design is het merk waar je naar kijkt, wanneer je op zoek bent naar een kledingstuk voor een speciale gelegenheid. Van een chic avondje uit eten, een jurk voor een belangrijke presentatie tot een heerlijk zomers jurkje voor je strandvakantie. K-Design heeft een uitgebreide collectie, met voor elke gelegenheid het juiste item. Natuurlijk heeft K-Design meer dan alleen een jurken collectie. Zo hebben ze ook mooie rokken die mooi te combineren zijn met allerlei truien uit onze collectie.

Dress to impress

Het zijn de jurken van K-Design, die zo uitgebreid bejubeld worden in zowel België als Nederland. Dat is ook echt terecht, want elke jurk uit de collectie is met heel veel zorg samengesteld. Zo werkt K-Design met unieke prints en mooie kleuren. Zijn alle silhouetten gemaakt met de echte vrouw in het achterhoofd. De echte vrouw is een vrouw met een normaal lichaam en niet het extreem slanke modellen lichaam. De jurken zijn daarom gemaakt met alle mogelijke gedachten over het eigen lichaam in het achterhoofd. Zo leggen veel jurken de nadruk op de taille met een mooie ceintuur. De ceintuur is gemaakt met dezelfde stof als de jurk, of is juist chic contrasterend van kleur en kwaliteit. Heeft een jurk geen ceintuur? Dan is er vaak goed over nagedacht en zal de jurk nog steeds netjes vallen en alleen de beste kanten van jouw lichaam belichten.

Chic voor de dag

Als wij één merk mochten kiezen om onze klanten voornaam voor de dag te laten komen? Dan zouden wij zeker weten voor K-Design gaan. De collectie wordt met zoveel zorg samengesteld en elk kledingstuk heeft nog meer detail. Ook de afwerking van de kledingstukken wordt tot in de puntjes verzorgt. Als er details missen, dan krijgt een jurk een extra ruffle, smokwerk, accessoire of knoopdetail. Daarnaast is er keuze uit zoveel verschillende pasvormen. Alleen al in de jurken is er ruime keus aan mouwlengtes, van op de schouder, kort op de bovenarm, net boven de elleboog tot driekwart en lang. Zo is er voor iedere vrouw de juiste mouwlengte. Elke vrouw heeft immers een andere arm en de een draagt graag een mouwtje, waar de ander het liefst de armen geheel laat zien. Dit geldt net zo voor de lengte van de rok. Deze varieert in de collectie van boven de knie, naar op de knie tot zelfs een maxi jurk. Het merk K-Design heeft met deze grote variëteit in pasvorm en alle details, goed nagedacht over wat een vrouw zoekt in een kledingstuk. Bij Juud verkoopt daarom enthousiast de jurken van K-Design, want wij weten zeker dat iedere vrouw blij wordt van deze mooie collectie.