Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cup of Joe Denim

COJ Jeans is een denim merk dat broeken maakt voor vrouwen en mannen die zich prettig willen voelen in hun kleding. We zijn niet bang om onszelf te zijn en we zijn niet bang om vrouwen hetzelfde gevoel te geven. COJ Jeans is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze jarenlang meegaan. Dit Nederlandse design met een Europese flair is geschikt voor elke gelegenheid. Vanwege de klassieke, tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt hoef je niet bang te zijn dat je broek snel uit de mode gaat. Dit merk staat bekend om hun perfecte pasvorm voor ieder figuur.

“Vintage Denim Redesigned”

Wij zijn hier om uw leven gemakkelijker te maken. We weten hoe moeilijk het kan zijn om de perfecte jeans te vinden, dus we hebben een breed scala aan stijlen waar je dol op zult zijn. Van skinny jeans tot joggingstof jeans, wij hebben het voor je. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe go-to-jeans of iets om toe te voegen aan je kast, COJ Jeans is het merk dat het voor je heeft.

Duurzaamheid

COJ Denim benadert duurzaamheid vanuit een holistisch perspectief, waarbij ze zich richten op mensenrechten, milieu, innovatie en economische ontwikkelingen. Dit merk past het ”Sustainable Apparel Coalition (SAC)-systeem toe in de enscenering van hun productieketen. Dat betekent dat de jeans op een verantwoordelijke manier zijn geproduceerd. Cup Of Joe gebruikt “NatuRight-tags” op de kledingstukken die zijn geproduceerd met low-impact denimafwerkingen en waarbij gebruik is gemaakt van duurzamer katoen. Op deze manier valt duurzame kleding te herleiden