De nieuwe zomer collectie van Lady Day is binnen!

Gratis verzending vanaf €100,- muv sale/actie artikelen

Jumpsuits van Studio Anneloes

Je houdt ervan of je laat ze altijd zeer bewust in het kledingrek hangen. De jumpsuit is terug van weggeweest en hij is hier om voorlopig te blijven. Iets wat wij hier Bij Juud toejuichen, want niets is zo makkelijk als een jumpsuit. Helemaal de jumpsuits van Studio Anneloes. Je outfit is met één kledingstuk klaar, handig en ook nog eens super trendy. Draag jouw jumpsuit sportief met een paar hippe gympen of juist classy met een paar killer stiletto’s eronder. Met een jumpsuit kun je alle kanten uit, lekker luchtig in een dun stofje met zachte overslag of juist gekleed met een wat dikkere katoen. Kom in de partymodus met een knalprint of ga juist voor comfortabel en classy met een jumpsuit in de travel quality. De mensen achter de jumpsuits van Studio Anneloes hebben aan iedereen gedacht. Er zit dus ook zeker weten een Studio Anneloes jumpsuit tussen voor de twijfelaar.

De jumpsuit, perfect voor vakantie

Op vakantie gaan en niet weten wat je mee moet nemen. Sommige vrouwen weten magisch veel in een koffer te stoppen, andere vrouwen staan elke vakantie weer voor een grote uitdaging. Hoe krijg je toch zoveel mogelijk leuke outfits mee? Een Studio Anneloes jumpsuit biedt dan een leuke en fijne oplossing. Zo pak je met één kledingstuk meteen een hele outfit, ideaal toch? Met de uitgebreide jumpsuit collectie van Studio Anneloes pak je zo voor meerdere dagen één kledingstuk outfits. Onze Bij Juud tip; door een vestje, blazer of jasje van neutrale kleur uit te kiezen die bij al je jumpsuits past, pak je nog voordeliger je koffer in. Voor wie niet heel de vakantie in jumpsuits wilt lopen, een jurk of tuniek biedt hier natuurlijk ook uitkomst.

Jumpsuit in Travel quality

Een jumpsuit in zacht katoen is heerlijk luchtig en ideaal voor de warme zomerdagen. Een jumpsuit in de befaamde travel quality van Studio Anneloes, is ook ideaal voor de warme dagen. De speciale kwaliteit voelt zelfs in vochtige en warme dagen comfortabel op de huid. Een fijne bijkomstigheid van de stof is, dat de kwaliteit niet kreukt. Zelfs na uren op het terras in zo’n zweet stoeltje, sta jij vol vertrouwen op. Geen enkele kreukel vind je in je broekspijp en last van zweetbenen heb je ook niet. Een Studio Anneloes jumpsuit in Travel quality is daarom ook in de zomer een echte musthave. Combineer jouw Studio Anneloes jumpsuit met bijpassende blazer voor een deftig geheel of ga voor sportieve look met een oversized blouse en sneakers. Hoe je jouw Studio Anneloes jumpsuit ook styled, je weet zeker dat je comfortabel de dag doorkomt. Jouw Studio Anneloes jumpsuit shop je online én in de fysieke winkels van Bij Juud. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe favoriete kledingstuk.