Sale items mogen niet meer geruild of geretourneerd worden

Gratis verzenden vanaf 99 euro (muv sale)

RUILEN & RETOURNEREN

Retourneren
De artikelen die je hebt besteld bij Bij JUUD kun je binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden! De 14 dagen gaan in vanaf datum vermeld op het bestelformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij ruiken of zien dat kleding is gedragen of gewassen, wordt het onmiddellijk naar u teruggestuurd.

Ruilen
Wil je je artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Stuur dan een mail naar [email protected] Geef in je mail aan wat je wilt ruilen (artikel met bestelnummer). Wij mailen je dan een retourlabel. Je plaatst een nieuwe bestelling op de webshop. Als we je retour ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag naar je bankrekening terug.

Hoe stuur ik een artikel retour?
Je kunt je pakket retourneren via een PostNL servicepoint of afgeven in een van onze winkels in Oirschot, Schijndel of Vught. Je krijgt dan geen geld terug, dit wordt via de bank op uw rekening teruggestort. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening (behalve bij ruiling). Bij JUUD is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket te verzenden met verzendbewijs (track en trace).

Je dient het retourformulier in te vullen en mee te sturen. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer, artikelnummer en reden retour zoals wordt gevraagd op het formulier.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

 

Bij Juud
Tav Webshop
Stationsstraat 87
5281 GC Boxtel

Wanneer wordt mijn betaling teruggestort?
Uiterlijk 8 dagen na ontbinding storten wij het bedrag terug op je bankrekening, exclusief de verzendkosten. Indien je een verkeerde bestelling of incomplete artikelen hebt ontvangen, betalen wij de verzendkosten terug.

Je kunt de betaling terugzien op je bankrekening en staat vermeld onder Mollie Refund (let op bedrag is excl. verzendkosten).

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Betalen met IDEAL.
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen met je eigen bankpas op de vertrouwde website van jouw bank. Om gebruik te maken van iDEAL moet je aangesloten zijn bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab, Bunq of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Makkelijk, veilig en snel. Bij deze betaalwijze wordt je betaling direct afgeschreven van je rekening.